Arte Liburu 2017

3 Encuentros sobre el libro de artista (Arte Liburu)

Des de la primera convocatòria l'Escola participa en les trobades sobre el llibre d'artista que Art Liburu organitza al Museo de San Telmo de Sant Sebastià. Els alumnes han presentat, en aquesta tercera edició, projectes finals, projectes de col·laboració i llibres d'Artista realitzats en els cicles d'Enquadernació i de Gravat de les Arts del Llibre.
 
Al llarg d'octubre i novembre, Sant Sebastià acull la tercera edició de les "Trobades sobre el Llibre d'Artista" per afavorir que el públic conegui aquest tipus d'expressió artística. Kutxa Kultur Plaza, Komikigunea, Koldo Mitxelena Kulturunea, San Telmo Museoa i diversos establiments culturals de la ciutat seran escenari de diverses exposicions i mostres de llibres d'artista, tallers per a grans i petits, conferències i demostracions a càrrec dels propis artistes, música i poesia.

Les Trobades estan organitzades conjuntament entre l'associació artística i cultural arteliburu21, San Telmo Museoa, Koldo Mitxelena Kulturunea i Kutxa Kultur, sobre la base d'un projecte original de la nostra associació.

Cap invent humà pot comparar-se amb el llibre com a mitjà excel·lent per conservar i transmetre els sabers que la gent hem anat acumulant a través dels temps. El llibre d'artista, que neix al segle XX, suposa un altre avenç molt significatiu en aquesta direcció. L'objecte llibre passa a ser una obra d'art en si mateixa i, per tant, trenca les barreres convencionals del llibre, atrevint-se a explorar tots els límits en la seva composició, límits als quals el llibre de sempre no hi pot arribar.

Related pages: