Exposició del Premi Art Biblio a la Nau U de Llotja

Fins el 29 d'Octubre a l'espai de la NAu U podreu gaudir de l'exposició de llibres d'artista: 
 
 
L'escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona convoca anualment el Premi Art Byblio per a Escoles i Universitats d'Art d'àmbit nacional. Amb aquest premi es pretén impulsar la producció de llibres d'artista dins de les diferents escoles d'Art. Aquesta modalitat abasta una gran varietat de llenguatges plàstics i tècniques artístiques. L'objectiu d'aquest premi és aportar novetats, al mateix temps que premiar l'apassionant món del llibre d'artista.
 
Aquest any, i coincidint amb el vintè aniversari de la col·laboració de l'escola amb els artesans de paper japonès de la ciutat d’Aoya, s’ha convocat un premi especial per a llibres realitzats amb paper japonès. La qualitat, la diversitat, així com la idònia impressió d'aquest paper, obre un ampli ventall d'experimentació dins el format de llibre.
 
En aquesta edició s’han exposat les obres a la galeria Rocío Sant Cruz de Barcelona i a la Fira d’Arts Libris, el mes de juny. Com a cloenda l’EASD Llotja acull l’exposició a la nau U de la Seu de Sant Andreu. La mostra es podrà veure a partir del 30 de setembre fins al dia 29 d’octubre.


Us hi esperem! 
 

Related pages: